Gevelreiniging & dakreiniging Diest

U bent hier: home > gevelreiniging & dakreiniging Diest

GEVELREINIGING & DAKREINIGING Diest

Na verloop van tijd kan uw gevel en dak last krijgen van vuiligheid en mos tussen de voegen en spleten van uw dakbedekking. Het ziet er niet uit en het is schadelijk voor uw dak. De oplossing? Een gevelreiniging, dakreiniging of uw dak ontmossen.

Uw dak onderhouden en behandelen is uiteraard goedkoper dan het plaatsen van een nieuw dak. U kan op ons in regio Diest rekenen voor zowel dakreiniging, dak ontmossen als gevelreiniging.

Dakreiniging & dak ontmossen Diest

Dak ontmossen? Niemand ziet graag die groene aanslag. Het komt zeer onverzorgd over. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op uw gevel of dak.

Wij zijn gespecialiseerd in het gevelreiniging, dakreiniging en dak ontmossen in Diest, en in het onderhouden van verschillende soorten gevel- en dakmaterialen. Dakpannen in beton of in klei, kunst- en natuurleien, riet, roofing, EPDM, hout, PVC, metaal, … zijn enkele van de verschillende materialen die wij voor u kunnen reinigen.

Dakcoating Diest

Wilt u uw dak nog extra beschermen naast een standaard dakreiniging? Dan brengen we voor u een dakcoating aan. Hierdoor wordt uw dak jarenlang beschermd.

Dakgoten reinigen Diest

Uw dakgoten zijn ook een belangrijk onderdeel van uw dak. Een dakgoot kan na een tijdje verstopt geraken door bladeren, vuil en mos die zo de afvoer verstoppen. Een verstopte dakgoot kan door het gewicht van de verstopping de voegen van de buitenmuur lostrekken. Bij een dakreiniging of gevelreiniging kijken we altijd uw dakgoten extra na.

Preventief onderhoud dakreiniging Diest

U kan ons tevens inschakelen voor preventief onderhoud van uw dak of gevel in Diest. Uw dak wordt  dan op een periodieke basis gereinigd, maar ook controleren we dan uw dak op eventuele gebreken. Daarnaast worden uw dakgoten leeggemaakt.

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de dakbedekking, de oriëntatie van het dak en de omgeving in Diest waar u woont.

Gevelreiniging of dakreiniging Diest?