Gevel- en dakreiniging

U bent hier: home > gevel- en dakreiniging

GEVELREINIGING & DAKREINIGING

Na verloop van tijd kan uw gevel en dak last krijgen van vuiligheid en mos tussen de voegen en spleten van uw dakbedekking. Het ziet er niet uit en het is schadelijk voor uw dak. De oplossing? Uw dak laten ontmossen of reinigen.

Uw dak onderhouden en behandelen is uiteraard goedkoper dan het plaatsen van een nieuw dak. U kan op BOUTERSEMSE DAKWERKEN rekenen voor zowel dakreiniging als gevelreiniging.

Reiniging & ontmossen

Ten eerste ziet niemand graag die groene aanslag. Het komt zeer onverzorgd over. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op uw gevel of dak.

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en het onderhouden van verschillende soorten gevel- en dakmaterialen. Dakpannen in beton of in klei, kunst- en natuurleien, riet, roofing, EPDM, hout, PVC, metaal, … zijn enkele van de verschillende materialen die wij voor u kunnen reinigen.

Dakcoating

Wilt u uw dak nog extra beschermen? Dan brengen we voor u een dakcoating aan. Hierdoor wordt uw dak jarenlang beschermd.

Dakgoten reinigen

Uw dakgoten zijn ook een belangrijk onderdeel van uw dak. Een dakgoot kan na een tijdje verstopt geraken door bladeren, vuil en mos die zo de afvoer verstoppen. Een verstopte dakgoot kan door het gewicht van de verstopping de voegen van de buitenmuur lostrekken.

Preventief onderhoud

U kan ons tevens inschakelen voor preventief onderhoud van uw dak of gevel. Uw dak wordt  dan op een periodieke basis gereinigd, maar ook controleren we dan uw dak op eventuele gebreken. Daarnaast worden uw dakgoten leeggemaakt.

De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van de dakbedekking, de oriëntatie van het dak en de omgeving waar u woont.

Vragen? Afspraak maken?